Spoedgevallen – Huisartsenpraktijk Schalkwijk – Schalkwijk
Jhr. Ramweg 17 3998 JP Schalkwijk Tel:030 - 601 1210
Header afbeelding

Spoedgevallen

Spoedgevallen: (030) 601 2322

Heeft u zeer dringend medisch hulp nodig en is de normale praktijklijn bezet, dan kunt u gebruik maken van dit nummer. Gebruik dit nummer alleen tijdens spoedgevallen en houdt de lijn niet onnodig bezet, anders wordt u verwezen naar de normale praktijklijn. Buiten de openingstijden (dus in avond, nacht en weekend) kunt u geen gebruik maken van dit nummer!

Diensten in avond, nacht en weekend

Buiten de praktijkuren is er een waarneemregeling met de andere huisartsen. De dienstdoende huisarts is bereikbaar via het telefoonnummer 088-130 96 60 van de Huisartsenpost Nieuwegein, gevestigd naast de Spoedeisende Hulp St. Antonius Ziekenhuis,
Koekoekslaan 1, Nieuwegein.
Openingstijden: ma-vrij 17.00 tot 08.00 uur | za-zo-feestdagen gehele etmaal.

Altijd eerst bellen ook bij spoed!

Probeer, zeker in spoedgevallen, het probleem zo helder mogelijk uit te leggen en vertel waarom u meteen geholpen wilt worden. Geef duidelijk naam, adres en telefoonnummer door. Juist in panieksituaties is dat belangrijk.

Noodsituaties

In een echt levensbedreigende situatie kunt u het beste direct 112 bellen. De mensen achter het landelijke noodnummer kunnen direct alle benodigde hulpdiensten inschakelen, zoals de politie, de brandweer en de ambulance. Niet voor niets geldt: 112 – daar red je levens mee!